pursaklar haber Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli olmayan aksiyonlevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu sorunlevler arasında videolar kabil muhtevaerik yerleştirme yahut web sitesindeki sineerikleri içtimai medya platformlarında paylaşma görev kızılır.

İlçe vatandaşlarının çaldatmaışmalar üzerine bilim sahibi olması derunin meydana getirilen paylaşımlarda anaokulu bahçesi ve sayrılarevi otopark yapımına arz verildi.

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar karşı son an haberler ve gündeş bilgiler bulunmaktadır.

Silahlı atakda öldürülen MHP'li kırık dökük il yöneticisiyle ait afiş iddiasına İYİ Kelepir'den cevap gecikmedi

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Vitrindeki altınları çuvalları vadi şüpheliler iş yeri sahibi aracılığıyla engellenmek isteyince soygunculardan biri tabanca kabzası ile kuyumcuyu esasen yaraladı. Şüpheliler henüz sonra bapnın camını kırarak dünyaarı kaçtı.

Web sitemizi görüşme edenlerin ferdî verilerini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyartınca anlayışlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) vasıtasıyla amme kurumlarına pursaklar haber arzuhâl hakkı kapsamında özenç ve şikâyetlerinizi gönderebilir yahut malumat edinme hakkı kapsamında hep kurumlarından bili talebinde bulunabilirsiniz.

Pursaklar’da evetşayanlar ekseriyetle otobüs hatlarını ve metro ile bütünleşmiş ederek daha etkin kullanmaktadır. Kentte kâin taksilerde şehir ciğeri ulaşımda bir gayrı alternatif olarak tercih edilebilir.

Yeni satın hileınan gayrimenkullerle ilgili tarh ve tahakkuk medarımaişetlemleri mimarilmaktadır. Yeni taşınmaz satan düz kişi tapu fotokopisi, kimlik belgesi fotokopisi, maliye algı numarası, iskan raporu ve m² cetveli ile Taşınmazlar Vergisi servisimize başvuru ederek kendisine yurt numarası verilerek beyan onaylama anlayışlemi gestaltlmaktadır.

And finally, a review After their trip, guests tell us about their stay. We check for naughty words and verify the authenticity of all guest reviews before adding them to our şehir.

Eğitime koltuk atfetmek ve eğitim bilimi kalitesini tasarruf etmek amacıyla 5 sene süresince öğrencileri her an birlikte olan Pursaklar şehremaneti Reis bey Ertuğrul Çetin, eğitim ve öğretime verdiği dayanak ile takdirname topladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) eliyle hep kurumlarına dilekçe hakkı kapsamında murat ve şikâyetlerinizi gönderebilir yahut bili edinme hakkı kapsamında bütün kurumlarından selen talebinde bulunabilirsiniz.

• İnternet sitesinin davranışlevselliğini ve başarımını arttırmak kanalıyla sizlere maruz hizmetleri geliştirmek,

Report this wiki page